Ons team

Het team van ENSO Health bestaat uit ervaren zorgprofessionals die hun sporen verdiend hebben in de branche. Door hun kennis en kunde, gecombineerd met hun persoonlijkheid en inzet realiseren ze blijvende resultaten.

ENSO Health heeft een uitgebreid netwerk dat we waar wenselijk in kunnen schakelen om samen met u te kijken naar de expertise en inzet die u nodig heeft. Wilt u ook samenwerken met ENSO Health, neem dan contact op!

Rico Bastiaans

Rico is oprichter en mede-eigenaar van ENSO Health. Accountant en organisatiekundige van huis uit was hij bijna 10 jaar werkzaam in het bedrijfsleven voordat hij de overstap maakte naar de zorg. Een stap waar hij nog elke minuut van geniet. De rode draad in zijn carrière is daarbij niet veranderd. Die gaat over de drie belangrijkste vragen: wat, waarom, en hoe?

Lees meer

Angelique Moonen

Angelique is oprichter en mede-eigenaar van ENSO Health. Gedreven vanuit de inhoud en met passie voor de GGZ levert ze op bevlogen wijze haar bijdrage aan een duurzame gezondheidszorg en een houdbaar zorgstelsel. Angelique is resultaatgericht, ondernemend en draagt graag verantwoordelijkheid. Ze betrekt en verbindt en streeft naar co-creatie en vernieuwing.

Lees meer
Adriaan Baan

Adriaan Baan

Vanaf 1 mei 2020 maakt Adriaan (1962) deel uit van  het professionele team van ENSO Health. Adriaan richt zich op strategisch advies voor de GGZ onder andere op het gebied van (financiele) stelselwijzigingen, zorgverkoop en optimalisering van de bedrijfsvoering.

Lees meer

Angélique Gillis-Harbers

Vanaf 1 februari maakt Angélique (1967) deel uit van het team van ENSO Health.  Angélique richt zich op zorgvernieuwing, projectmanagement, interim-management, zorginkoop en accountmanagement vanuit financiers (gemeenten, zorgverzekeraars) en zorgaanbieders.

Lees meer

info@ensohealth.nl
06 18141564
KVK 69581983