Ons team

Het team van ENSO Health bestaat uit ervaren zorgprofessionals die hun sporen verdiend hebben in de branche. Door hun kennis en kunde, gecombineerd met hun persoonlijkheid en inzet realiseren ze blijvende resultaten.

ENSO Health heeft een uitgebreid netwerk dat we waar wenselijk in kunnen schakelen om samen met u te kijken naar de expertise en inzet die u nodig heeft. Wilt u ook samenwerken met ENSO Health, neem dan contact op!

Rico Bastiaans

Rico Bastiaans is oprichter en mede-eigenaar van ENSO Health. Sinds 2007 werkzaam in de zorg in diverse rollen bij instellingen in de GGZ, GZ, Ziekenhuizen, Zorgverzekeraars, NZa en VWS. Hij was daarbij o.a. inkoper, (programma)manager en senior consultant. Zijn passie ligt erin om samen met anderen de zorg van morgen vorm te geven. Rico richt zich op programmamanagement, ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten, digitale transformatie en optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Lees meer

Angelique Moonen

Angelique Moonen is oprichter en mede-eigenaar van ENSO Health. Gedreven vanuit de inhoud en met passie voor de zorg levert ze op bevlogen wijze haar bijdrage aan een duurzame gezondheidszorg en een houdbaar zorgstelsel. Angelique is resultaatgericht, ondernemend en draagt graag verantwoordelijkheid. Ze betrekt en verbindt en streeft naar co-creatie en vernieuwing.

Lees meer
Adriaan Baan

Adriaan Baan

Adriaan Baan is als senior adviseur en programmamanager verbonden aan het team van ENSO Health. Hiervoor was hij o.a. werkzaam in het bedrijfsleven en als manager GGZ en directeur verbonden aan VGZ. Adriaan richt zich d.m.v. strategisch advies en programmamanagement voor de GGZ onder andere op (financiële) stelselwijzigingen, zorginkoop en zorgverkoop en optimalisering van de bedrijfsvoering.

Lees meer

Angélique Gillis-Harbers

Angelique Gillis is als senior adviseur en programmamanager verbonden aan het team van ENSO Health.  Hiervoor was zij onder andere manager bij diverse ziekenhuizen, inkoper GGZ bij VGZ en senior inkoper in het gemeentelijk domein. Ze richt zich op zorgvernieuwing, projectmanagement, interim-management en zorginkoop en accountmanagement vanuit financiers (gemeenten, zorgverzekeraars) en zorgaanbieders.

Lees meer

info@ensohealth.nl
06 18141564
KVK 69581983