Waar gaan wij voor?

De Nederlandse zorg is goed. Heel goed zelfs. Maar willen we de goede zorg die we hebben behouden, dan is er iets anders nodig in de zorg: evolutie naar nieuwe vormen van zorg. Maar er mag ook best wat revolutie ontstaan in de zorg. En zorgen we niet zelf voor die revolutie, dan komt die wel van buiten de sector.

ENSO Health is een netwerk van gelijkgestemden in de zorg die deze verandering niet alleen wenselijk vinden, maar willen faciliteren vanuit hun eigen missie, gedrevenheid en kwaliteiten. We doen dat op verschillende wijzen. Vooral door u als zorgaanbieder of zorgfinancier te ondersteunen in het realiseren van uw plannen.

Maar ook door samen te werken, door ervaring en kennis te delen, door bewustwording en het delen van onze missie. We zijn niet uit op winstmaximalisatie of status maar op goede zorg, nu en straks. En daar willen we aan bijdragen met ons hart en onze handen.

ENSO Health staat voor innovatieve en toekomstgerichte zorg. We zijn ervan overtuigd dat innovatie en vernieuwing nodig is om de kwaliteit van onze zorg te behouden en liever nog, te verbeteren.

Met creatie en – wanneer dat nodig is – disruptie, werken we samen met onze opdrachtgever aan zorg die toekomstbestendig én toekomstgericht is. Door in gesprek te gaan over de strategie en richting voor de komende jaren of delen daarvan, zoals uw digitale strategie of integrale zorgconcepten of organisatievernieuwing. Maar ook door uw samenwerking met stakeholders te verbeteren of een solide financiering te realiseren.

Dat doen we primair door het uitvoeren van opdrachten waaronder advies, consultancy, project- en interim-management. Opdrachten die bijdragen aan betere zorg. Je vindt ons bijvoorbeeld bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars of bij gemeenten.

info@ensohealth.nl
06 18141564
KVK 69581983