Ons team

Het team van ENSO Health bestaat uit ervaren zorgprofessionals die hun sporen verdiend hebben in de branche. Door hun kennis en kunde, gecombineerd met hun persoonlijkheid en inzet realiseren ze blijvende resultaten.

ENSO Health heeft een uitgebreid netwerk dat we waar wenselijk in kunnen schakelen om samen met u te kijken naar de expertise en inzet die u nodig heeft. Wilt u ook samenwerken met ENSO Health, neem dan contact op!

Angélique Gillis-Harbers

Vanaf 1 februari maakt Angélique (1967) deel uit van het team van ENSO Health. Angélique richt zich op zorgvernieuwing, projectmanagement, interim-management, zorginkoop en accountmanagement vanuit financiers (gemeenten, zorgverzekeraars) en zorgaanbieders.

Na haar studie verpleegkunde is ze in 1990 begonnen als verpleegkundige in de gezondheidszorg, eerst uitvoerend en later als manager. Ze woonde 7 jaar in Canada waar ze werkte als RN (Registered Nurse) en als manager van diverse thuiszorgorganisaties en de psychiatriac Ward (PAAZ) van een ziekenhuis.

Na haar terugkeer werkte ze 11,5 jaar in het Tweesteden Ziekenhuis in diverse management, project- en beleidsfuncties. In 2009 rondde ze haar haar BBA-MER (Management, Economie en Recht) behaald aan de Fontys University of Applied Sciences.

In 2010 maakte ze de overstap gemaakt naar de zorgverzekeraar VGZ als inkoper van diverse zorgsoorten w.o. de GGZ en WLZ. Daarna werkte ze 2 jaar bij de gemeente Eindhoven als Senior Inkoopadviseur Sociaal Domein met de thema’s aanbesteding Wmo en budgetplafonds in haar portefeuille.

Angelique heeft door haar ervaring uitgebreide kennis van zorg vanuit inhoud, wet-, en regelgeving (zoals Wmo, Wlz, Zvw), financiering, strategie, inkoop, aanbesteding en organisatieveranderingen. Daardoor kan ze bij zowel zorgaanbieders als zorgfinanciers een bijdrage te leveren op het snijvlak van zorg, bedrijfsvoering, strategie, en zorgvernieuwing als adviseur, programmaregisseur, projectleider of (interim) leidinggevende. Met deze kennis en expertise kan ze daarmee ook snel en moeiteloos schakelen en de verbindingen maken tussen mensen en bedrijfsonderdelen op zorginhoud, financiering, bedrijfsvoering en visie.

“Ik werk graag samen met mensen, wil graag mensen verbinden en breng graag mensen verder in hun eigen ontwikkeling en in de ontwikkelingen die organisaties doormaken. Ik wil graag samen verder bouwen aan de gezondheidszorg, zodat in de toekomst de generaties na ons ook gebruik kunnen blijven maken van kwalitatief goede zorg die ook betaalbaar blijft. Hard werken en met beide benen op de grond blijven staan is altijd wel mijn credo.”

Ons team

info@ensohealth.nl
06 18141564
KVK 69581983